Divin

In een ontspannen sfeer genieten van een 3-gangenmenu incl. fingerfood

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 48.50 € 69.00Te reserveren t/m 30-11-2017
Originele prijs € 69.00
Korting 30%
Je voordeel € 20.50

Geniet in een ontspannen sfeer genieten van een 3-gangenmenu incl. fingerfood voor slechts € 48,50 per persoon

Divin, in Antwerpen, draait rond de beleving van wijn maar de passie beperkt zich niet enkel tot wijn. In alle dranken proberen ze met unieke en innovatieve producten te werken. Ook ambachtelijke bieren en koffies worden met de grootste zorg bereid en geschonken. Ambacht en traditie zijn de kernwaarden van Divin. Naast de kwaliteit van het product, staat ook het verhaal van de mensen achter het product centraal: zo gingen ze steevast op zoek naar producenten en ambachtslui die met passie hun producten creëren én verkopen.

Met passie wordt er gewerkt aan de absolute essentie van méér dan lekker tafelen. Voor de smaakvolle wijnen, goede food en een leuke sfeer zorgen zij. Wie houdt van wijn en food, zal zich dus onmiddellijk thuis voelen aan de bar of aan een knus tafeltje. De keuken werkt seizoens- en marktgericht, daarnaast zijn er ook daily specials en enkele suggesties met kaviaar beschikbaar.

Laat u nu verrassen met dit gastronomische 3-gangenmenu incl. HEERLIJK fingerfood en proef het zelf voor slechts € 48,50 per persoon!

  • Te reserveren 1 t/m 30 november 2017
  • M.u.v. dinsdag en woensdag
  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
  • Niet i.c.m. andere acties
  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.be

Over dit restaurant zijn nog geen reviews geschreven.
Michelin
-
GaultMillau
13.0
Verschansingstraat 5
2000 Antwerpen