Radis Noir

Ongekend genieten van een 4-gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 42.50 € 65.00Te reserveren t/m 30-11-2017
Originele prijs € 65.00
Korting 35%
Je voordeel € 22.50

Ongekend genieten van een 4-gangenlunch voor slechts € 42,50

Schitteren zonder ster, dat is restaurant Radis Noir in Antwerpen. In 2004 opende het restaurant van Jo Bussels en Valerie Olieux in het centrum van de stad. Vanaf het begin werd het duo omschreven met de term ‘arrogante eigenzinnigheid’, waar ze zelf heel trots op zijn. Dankzij deze levensstijl heeft het restaurant al veel kunnen bereiken, maar een Michelinster of Gault&Millau punten werden vriendelijk afgeslagen door het stel. Het gaat hier niet om titels, het gaat om de gerechten.

Chef-kok Jo Bussels houdt zich al tien jaar vast aan hetzelfde principe: het product zo zuiver en eenvoudig mogelijk op het bord brengen. Hij ziet zijn stijl als de klassieke wijze Frans koken, maar dan op een jonge manier. Puur en simpel, daar gaat het om in de keuken van Radis Noir. Ook zal de chef op voorhand altijd zijn menu met de gasten bespreken. Op deze manier ziet hij precies wat wel en niet bevalt, zodat iedereen HEERLIJK kan genieten.

Gebruik deze unieke kans om met een eigenzinnige Antwerpse keuken kennis te maken. Voor slechts € 42,50 kunt u terecht voor een HEERLIJKe 4-gangenlunch!

  • Te reserveren 1 t/m 30 november 2017
  • Te gebruiken op maandag, dinsdag en donderdag
  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
  • Niet i.c.m. andere acties
  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.be

Over dit restaurant zijn nog geen reviews geschreven.
Michelin
-
GaultMillau
15.0
Desguinlei 186
2018 Antwerpen