Huis de Colvenier

Verrassende combinaties in een creatief 4-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 42.00 € 60.00Te reserveren t/m 30-11-2017
Originele prijs € 60.00
Korting 30%
Je voordeel € 18.00

Geniet van verrassende combinaties in een creatief 4-gangenmenu voor slechts €42,- per persoon

In het hartje van Antwerpen staat Huis de Colvenier. Al 25 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck hier met plezier zijn gasten. Lunchen of dineren bij Huis de Colvenier staat gelijk aan een ware belevenis van ‘klasse en kwaliteit’.

De chef begeleidt u naar zijn open keuken. Patrick heet hier iedere gast welkom om even een kijkje te nemen. Patrick Van Herck zweert bij een Franse keuken die hij met een aangeboren creativiteit een eigen identiteit geeft.Na dit bijzondere ontvangst vergezelt Patrick u door het doolhof van nisjes en kelders. Dit netwerk van gangen maakt het de grootste wijnkelder van Antwerpen, met ruim 20.000 flessen wijn.

U wordt naar uw tafeltje geleid in de kleine colvenier door uw persoonlijke ober.

Beleef dit alles zelf! Reserveer een HEERLIJK 4-gangenmenu voor slechts €42,- per persoon!

 • Te reserveren 1 t/m 30 november 2017
 • M.u.v. maandag en zondag
 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
 • Niet i.c.m. andere acties
 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.be

 • 8.3

  daniels michele

  Zeer hartelijke ontvangst
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling door daniels michele via HEERLIJK
  22-07-2017
 • 8.8

  Traian Micu

  t is a very nice classic restaurant, the food is good and the service is excelent. They have a very nice wine cellar in which you are invited to have an apperitiv before you are seated to your table. The wine menu is one of the most impressive I have seen so far.The atmosphere it is a bit to fancy / classic for our taste, but very nice if you are into that kind of thing.
  8
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Traian Micu via HEERLIJK
  18-07-2017
 • 9

  Guido Wouters

  Zeer vriendelijk ontvangen. We hebben prima gegeten in een aangename sfeer. Dit was voor ons de eerste maal dat we daar aten, maar hopelijk niet de laatste maal.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Guido Wouters via HEERLIJK
  21-06-2017
 • 9.8

  Ilse

  Zeer lekker gegeten. Uiterst gastvrij en sympathiek onthaal. Niets op aan te merken. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar !
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Ilse via HEERLIJK
  19-06-2017
 • 6.5

  therese van Houten

  Ontvangst en amuse was top. Gezellig zitten in de kelders omringt door de wijn! Daarna ging het helaas bergafwaarts. We werden in de brasserie gezet terwijl we toch echt gereserveerd hadden voor het restaurant. Het voorgerecht was vitellotonatto, mijn echtgenoot is allergisch voor vis en dat was duidelijk van tevoren medegedeeld. Hij kreeg toch de tonatto erbij. Dit werd echter snel opgelost door hem alleen de vitellotonatto te geven er zat alleen verder ook niets meer bij qua dressing. Tussengerecht was voor mij en onze derde tafelgenoot drie verschillende visjes met wat grijze garnaaltjes in een champagnesaus, was redelijk. Mijn man had 3 halve asperges op Vlaamse wijze die hij hars en smaakloos vond. Hoofdgerecht, West-Vlaamse Koekkoek was erg lekker. Over de toet was de mening verdeeld. Aardbeienijs met verse aardbeitjes op rabarbercompote, ik vond het heerlijk maar mijn tafelgenoten vonden de compote te zoet. Kortom het eten was gemiddeld en ik vond het erg jammer dat we niet in het restaurant zaten.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling door therese van Houten via HEERLIJK
  18-06-2017
 • 10

  Phyllis Vervoort

  Heerlijke plaats, eerlijk eten. Zeer mooi gedresseerd, lekker. Vriendelijke bediening. Vooral de wijnkelder (voor het aperitief) is een PLUS.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Phyllis Vervoort via HEERLIJK
  18-06-2017
 • 9.3

  Jurgen Van Puymbroeck

  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Jurgen Van Puymbroeck via HEERLIJK
  18-06-2017
 • 8

  Edwin Willems

  Lekker, maar zeer zeer klassieke keuken. Vraagt om vernieuwing. Gebruikte produkten zijn kwalitatief, maar creativiteit ontbreekt. Ook werd een een supplement van 2.5€ aangerekend. Volledig onterecht. Werd ook niet duidelijk gecommuniceerd waarom dit supplement werd aangerekend.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Edwin Willems via HEERLIJK
  17-06-2017
 • 7.8

  Serge Muylle

  De apero is de kelder is heerlijk om later aan een eerlijke franse keuken te beginnen. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.
  8
  Eten
  5
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Serge Muylle via HEERLIJK
  06-02-2017
 • 8.5

  Vicky

  Door "heerlijke10daagse" kunnen genieten van een 3-gangen menu, wat zeker en vast de moeite was! Hoewel de site aangaf dat een diner 27,50 euro/persoon was, werd ons wel 30 euro/persoon aangerekend. Het is een absoluut klasse etablissement, dat straalt het ook uit. Je wordt meegenomen naar de kelder waar je kan genieten van de sfeer en het aperitief, de chef komt daar ook het menu toelichten. Wat jammer was, was dat andere klanten (die geen heerlijke10daagse menu hadden genomen) uitgebreider werden ontvangen door de chef en een uiteenzetting van het menu kregen. Wij wisten niet echt wat we gingen krijgen en er werd ons enkel gevraagd of we nog een extra gerechtje (dus 4-gangen menu voor 40 euro) wilden of niet. Dit verschil viel wel op... en zou in principe niet mogen. Verder was het een zeer aangename ervaring en een culinair genot!
  10
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Vicky via HEERLIJK
  06-02-2017
 • 8.5

  Fran van roosbroeck

  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Fran van roosbroeck via HEERLIJK
  05-02-2017
 • 8.5

  Koen De Muyter

  Door files waren we ruim talent, maar dat was geen enkel probleem. We werden goed ontvangen en konden het aperitief en de amuse in de prachtige wijnkelder nuttigen. Voor een Westvleteren, rode huiswijn, tomatensap en cava betaalden we 40€ + amuse en borrelhapjes. We konden kiezen tussen een menu van 3 gangen voor 30 euro of een menu van 4 gangen voor 40 euro. Wij hebben voor het laatste gekozen en ieder gerecht was heel smakelijk en uitstekend bereid. We hebben €240 betaald met 4 personen. Ik vond dit een correcte prijs voor hetgeen we kregen aangeboden. Er werd iets te veel gepusht om dingen te nemen, maar uiteindelijk beslis je zelf wat je doet of niet. Dat was het enigste minpuntje van de avond.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Koen De Muyter via HEERLIJK
  05-02-2017
 • 9.5

  cv

  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door cv via HEERLIJK
  04-02-2017
 • 9.3

  Jurgen Van Puymbroeck

  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Jurgen Van Puymbroeck via HEERLIJK
  03-02-2017
 • 7

  Johan Moeys

  Uitzonderlijk lekker gegeten, warm verwelkomd door Michel en later op de avond een fijne babbel gehad met de chef. Ontgoocheld over de setting: we zaten in het wel erg karig brasserie-gedeelte, helemaal alleen, onder ons 2-tjes. Daar is op zich niets tegen maar het zou fijn zijn mocht dit vermeld zijn geweest.
  9
  Eten
  9
  Service
  3
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Johan Moeys via HEERLIJK
  01-02-2017
 • 9.3

  Linda

  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Linda via HEERLIJK
  01-02-2017
 • 10

  JOSYANNE COOLS-LAMS

  WIJ WERDEN SUPER VRIENDELIJK ONTVANGEN NAMEN HET APERITIEF IN DE ONWAARSCHIJNLIJK LEUKE WIJNKELDER WAAR DE CHEF ONS VRIENDELIJK KWAM BEGROETEN; HIJ SUGGEREERDE EEN GERECHT ERBIJ TE NEMEN MITS EEN KLEIN SUPPLEMENT.....VERSTAAN HELEMAAL NIET DIE NEGATIEVE KRITIEKEN DIE OP DE SITE STAAN.DE CHEF WAS ABSOLUUT NIET OPDRINGERIG INTEGENDEEL.DE GERECHTEN WAREN HEMELS EN GROOT IN PORTIES MAAR OOK ZEER VERFIJND.DE BEDIENING WAS PERFECT -VRIENDELIJK -HARTELIJK EN LEUK.DE CHEF HEEFT ONS HET HELE HUIS LATEN ZIEN OOK DE ZAAL ACHTERAAN DIE WIJ HEEL CHARMANT GEVONDEN HEBBEN(EETZAAL OF REFTER KOMT HIER ZEKER NIET TE PAS VERRE VAN).WIJ VERSTAAN NIET DAT MENSEN HIER NEGATIEVE KRITIEK KUNNEN UITEN -WIJ DENKEN DAT ZE BETER THUISBLIJVEN WANT LEKKERDER DAN WAT WE DAAR GEHAD HEBBEN IN DE KLASSIEKE FRANSE VERFIJNDE KEUKEN ZAL MOEILIJK ZIJN ZEKER VOOR DE BETAALDE PRIJS.WIJ GAAN HEEL VEEL OP RESTAURANT DIT IS VOOR ONS EEN UITBLINKER WAAR WE ZEKER ZULLEN TERUGKOMEN.NOGMAALS BEDANKT AAN U CHEF EN UW SUPERTEAM!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door JOSYANNE COOLS-LAMS via HEERLIJK
  31-01-2017
 • 10

  Staf Elst

  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Staf Elst via HEERLIJK
  30-01-2017
 • 6.3

  Hugo Boschmans

  Huis de Colvenier is een traditioneel adresje in 't centrum van 't stad waar je al eens iemand mee naar toe kan nemen. Het eten is er uitstekend, de wijnkaart overdadig. je wordt ontvangen, een jongedame neemt je jas aan en begeleidt je naar de wijnkelder, en dat geeft wel wat cachet, waar je het aperitief kan nuttigen. of anders gezegd, waar het aperitief je een beetje wordt opgedrongen. Wij waren blijkbaar net de twee gasten teveel, want we werden ergens in een nis weggestoken. De kok, met koksmuts, komt dan het menu voorstellen en na een tijdje wachten begeleidt hij je weer naar een je plaats in het restaurant. Ook daar weer wordt de drankconsumptie een beetje opgedrongen. Ze vragen je niet óf je water wil, nee, je krijgt de keuze: plat of bruis? En dan vragen ze of je de wijnsuggestie volt of eerder zelf een keuze wil maken uit de wijnkaart. Tot op dat moment, geen enkele aanduiding over de prijs van de dranken. We namen een fles huiswijn, altijd een goede graadmeter. later, met het hoofdgerecht, vroeg ik toch naar de wijnkaart. Dat was voor de kelner een beetje een ingewikkelde opdracht, want er had nét iemand anders wijn besteld, en nu moest hij eerst, met de vinger de keuze op de kaart aanduidend, de bestelling doorgeven... Wij waren met twee en betaalden uiteindelijk 155 euro voor een viergangenmenu, twee aperitiefjes, een fles huiswijn en een glas rode huiswijn en twee karaffen bruiswater. En mochten dan in de vestiaire zelf onze jassen gaan zoeken. Conclusie: je kan hier lekker eten, maar je betaalt er ook voor en je mag geen al te hoge eisen stellen aan de ontvangst en bediening.
  8
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Hugo Boschmans via HEERLIJK
  29-01-2017
 • 6

  Kelly

  Het eten was lekker. De opvolging vd gerechten kwam traag, aangezien we ons hoofdgerecht samen kregen met de anderen, dus ook met de mensen die een extra gang genomen hadden. De rekening viel tegen, aangezien we voor onze amuse, waar we niet voor gekozen hadden, ook extra moesten betalen. Ook de wijnen waren 7€ per glas ipv 5€ zoals aangegeven op de site. De rekening was een geschreven papiertje zonder duidelijke prijzen, dus daar werd los met omgegaan. Ook het menu kostte 30€ ipv 27,5€. Voor de rest wel een leuke avond gehad.
  6
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Kelly via HEERLIJK
  29-01-2017
 • 8.5

  GB

  We kwamen iets duurder uit dan de beloofde promotie van €27.5.......
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling door GB via HEERLIJK
  27-12-2016
 • 8.3

  Brigitte Hennaert

  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Brigitte Hennaert via HEERLIJK
  29-11-2016
 • 8.5

  RONALD VAN LIMBERGEN

  Heerlijk gegeten, goede service. Klassierke Franse keuken, met een hedendaagse toets, weinig koolhydraten. Om nog terug te komen
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling door RONALD VAN LIMBERGEN via HEERLIJK
  28-11-2016
 • 9.5

  Staf Elst

  Gezellig en stijlvol kader, vriendelijke en correcte bediening, lekkere maar ook betaalbare wijnen. En natuurlijk een overheerlijk menu. Echt een aanrader.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling door Staf Elst via HEERLIJK
  28-11-2016
 • 7.3

  jan van den bossche

  8
  Eten
  8
  Service
  5
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling door jan van den bossche via HEERLIJK
  27-11-2016
Michelin
-
GaultMillau
-
Sint Antoniusstraat 8
2000 Antwerpen